Hirdetés

Marvel Heroes Omega - hamarosan elstartol a zárt béta

|

A PlayStation 4 és Xbox One konzolokra érkező Marvel Heroes Omega zárt bétája nemsokára indul, és megtudhatjuk, milyen veszedelmekkel néznek farkasszemet a Marvel hősei.

Hirdetés

A PC-n még 2013-ban startolt Marvel Heroes konzolos változata, a Marvel Heroes Omega megjelenése tavasszal várható, viszont a zárt béta keretében április 21-től lehetőségünk lesz kipróbálni a PlayStation 4-es kiadást.

A részvételhez az egyik Founder's Pack megvásárlása szükséges, ami a játék honlapján, avagy a PlayStation Store-ból lesz elérhető most péntektől. Aki befizet rá, ingyen megkapja Daredevilt ajándékba, illetve 6 hónapig csak a Founder's Packesek számára lesz elérhető Iron Fist és War Machine. A PlayStation Plus előfizetők plusz tartalmakat kapnak, mint egy Daredevil ruházat és kedvezményt játékbeli vásárlásokra. Megjelenés után természetesen bárki ingyen belevághat.

Az Xbox One-os verzió azért jön később, hogy biztosíthassák mindenki számára a tökéletes élményt. A csapat egyszerre csak egyre tud koncentrálni.

Kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)