Hirdetés

Marvel Heroes Omega - megvan, mikor jönnek konzolra a hősök

|

Három tucat Marvel hőssel jön az Omega a Microsoft konzoljára, még idén nyáron.

Hirdetés

A Marvel Heroes Omega a PC-n már meglehetősen komoly sikereket elért akció-RPG konzolos verziója, ami szépen lassan a PlayStation 4 és az Xbox One közönségét is meghódítja. Utóbbiét picit előbb.

Az Xbox One verzió meglepően hamar, már június 20-án itt lesz 38 hőssel, és rengeteg olyan tartalommal, amit a PC-s verzióból vettek át. A Marvel filmes univerzumának összes nagyobb hőse bekerül nyitáskor, sok kevésbé ismert, de attól függetlenül izgalmas karakterrel együtt.

"Hamarosan az Xbox One játékosok is megtapasztalhatják a Marvel Heroes Omega egyedi, non-stop akcióját és hosszas, MMO-s fejlődési rendszereit egy állandóan növekvő hőskínálattal."

Ben Gilbert, a vezető fejlesztő legalább olyan izgatott a hírek kapcsán, mint mi. Az MMO rész alatt azt értette, hogy ugyan játékmenet tekintetében egy felső nézetes akció-RPG-ről van szó, valójában egy nyitott világban játszódik, tele MMORPG-kből ismerős elemekkel.

A játék már ingyenesen játszható PC-n, Xbox One-on június 20-án startol, PlayStation 4-en pedig áprilisban indult a zárt béta fázis.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)