Hirdetés

Leáll a Marvel Heroes

|

A Marvel úgy döntött, nem folytatja a közös munkát a Gazillion Entertainmenttel, aminek áldozata lett a Marvel Heroes is.

Hirdetés

Pár hete sejteni lehetett, hogy a 2013-ban PC-n indult, de idén PS4-re és Xbox One-ra is megjelent free-to-play MMO, a Marvel Heroes megszűnik. A fejlesztőcsapat több hete nem adott infót a játékosoknak arról, mi várható, nem jelentettek be halloweeni eseményt vagy a Thor: Ragnarökhöz kapcsolódó tartalmakat sem.

Hirdetés

Egyelőre még nem tudni, mikor, de a közeljövőben leállnak a játék szerverei. A Marvel által kiadott közlemény szerint a fejlesztőcsapattal közös együttműködésnek vége, és ezzel együtt a Marvel Heroesnak is. A Kotaku körbekérdezett, és megtudta, hogy a héten többeknek azt mondták, ne menjenek be dolgozni, a múltban pedig előfordult, hogy egy patch megjelenése előtt a fejlesztők 80 órákat dolgoztak, veszélyeztetve ezzel egészségüket, valamint nem töltöttek elég időt a családjaikkal. Voltak olyan funkciók, amiken dolgoztak, de már nem hitték, hogy a közönség valaha látja őket.

Ahogy újabb részletek kiderülnek, szólni fogunk. Addig is játsszatok, amennyit lehet, de pénzt már ne nagyon költsetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)