Hirdetés

Marvel Heroes Omega - PS4-re költöznek a szuperhősök

|

A néhány éve PC-n játszható ARPG-ből PlayStation 4-es változatot készít a Gazillion, ami a Marvel Heroes Omega címet kapta.

Hirdetés

Úgy tűnik, az elkövetkezendő időszakban nem fogunk szűkölködni a Marvel képregényes univerzumát feldolgozó játékokban, amihez ma még egy régi-új cím csatlakozik. A Marvel Heroes-ban PC-n már 2013 óta irányíthatjuk hősök széles választékát, de hamarosan mindezt PS4-en is megtehetjük.

Ugyan a készítők nem árulták el, hogy a Marvel Heroes Omega mennyiben tér majd el a PC-s változattól, azt megtudtuk, hogy az ARPG-k mellett az MMO-k műfajából is merítenek majd. Az viszont kiderült, hogy a sztorival bíró kampányban kilenc fejezet lesz, de ismerve, hogy a PC-s játékban hány különböző Marvel-hőst szintezhetünk fel, ezt valószínűleg többször is megéri majd végigjátszani. A Marvel Heroes Omega bejelentését tartalmazó blogposztban komoly kihívásokat ígér a Gazillion az end-game tekintetében is, ami szerintük összességében potenciálisan több ezer órányi szórakozást is nyújthat. De a hamarosan induló zárt béta rajtja után valószínűleg ennél jóval többet is megtudunk majd.

Ti kipróbáljátok majd a Marvel-karakterekre épülő ARPG-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)