Hirdetés

Rengeteg Marvel játék jön, sok a még be nem jelentett

|

Újra eljött a szuperhősös játékok ideje, a Marvel pedig nem finomkodik: AAA, mobil, VR, minden lesz.

Hirdetés

Nemrég indult a Telltale-féle Guardians of the Galaxy kalandjáték sorozat, hamarosan érkezik a Marvel vs. Capcom: Infinite, és elképzelhető, hogy az őszi szezonban megjelenik az Insomniac-féle, PS4-exkluzív Spider-Man is. Közben a Square Enix csapatai Bosszúállók játékokon dolgoznak, és akkor még nem említettük a mobilos játékokat, melyekből szintén van egy pár.

A Marvel szerencsére belátta, hogy az egyenes adaptációk nem működnek, és önállóan kezeli a videojátékokat, ahogy a filmes univerzum sem kötődik nagyon szorosan a képregényekhez. Jay Ong, a játékokért és innovációért felelős vezető alelnök elmondta, számos olyan játék van készülőben, amit még nem lepleztek le, és az egyik, még számukra felfedezetlen irány a VR és AR játékok világa. Konkrétumokról ezzel kapcsolatban nem beszélt, egyelőre a fantáziánkra van bízva, mit lehet kihozni ebből. A cég egyébként annyit tesz, hogy kiválasztja, miből legyen játék, és hogy mely stúdió készítse, a többi a fejlesztőkre van bízva.

Milyen Marvel játékokat látnátok még szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)