Hirdetés

Marvel képregények ingyen - ez most teljesen legális

|

A ComiXology egyedi akciót tart ezen a napon: kb. 700 Marvel képregény ingyen tölthető le iOS-re és Androidra. Érdekel?

Hirdetés

Mivel a Marvel Ultimate Alliance már teljes játék is volt a 2012/04-es GameStar magazinban, ezért talán nem nagyzolás azt állítani, hogy mifelénk elég népszerű Stan Lee álomvilága. 

Persze most egyáltalán nem a Marvel Ultimate Alliance körül forog a világ, sokkal izgalmasabb a ComiXology akicója, amelyet csak ezen a napon vehettek igénybe. Az iOS és Android rendszereken elérhető digitális képregénybolt most ingyen Marvel képregények ígéretével kecsegteti a nagyérdeműt, és bár szkeptikusan fogadtam a hírt, nem volt kamu.

 
Szóval akár iOS képregényolvasó, akár Android képregényolvasó akad a háznál, most az egyedi akció keretében kb. 700 darab képregény digitális füzetkéje ingyen szedhető egy napig, olyan címekkel, mint az Avengers, Fantastic Four, Hulk, Spider-Mans, X-Men , Daredevil, Hawkeye, Marvel Zombies - és még sorolhatnám a végtelenségig. Minden táblagépes, telefonos képregényrajongónak kötelező akció, ingyen szórakozás, tavaszi zsongás. Megyek is olvasni.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)