Hirdetés

Marvel Pinball - Captain America table trailer

|

A kiváló magyar Zen Studiosról már rég hallottunk, pedig itt van a Marveles flipperük is

Hirdetés

Még a tavalyi év végén történt, hogy négy szuperhősös asztal elérhetővé vált - a siker oylan mértékű, ghoy jönnek az újabb asztalok.

Más játékoknál ezt DLC-nek hívnák, de lévén flipperről szó, maradjunk az "asztal" elnevezésnél. Az új asztal témája Amerika kapitány, az igencsak patrióta szuperhős, akinek a pajzsa talán a legfontosabb eszköze, Az alább látható igen látványos filmből kiderül, hogy a kiváló magyar fejlesztőcsapat, a Zen Studios mit tudott kezdeni a Marvel témával. Egy biztos, nem maradtak szégyenben, sőt - gratulálunk nekik, shizen mind a Gamerankingson, mind a MetaCriticen sokkall 80 pont felett járnak!

Captain America ezzel az asztallal csatlakozik a többi asztalhoz: The Amazing Spider-Man, The Invincible Iron Man, Wolverine , Blade és a Fantastic Four.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)