Hirdetés

Marvel Pinball - DLC a Bosszúállókból

|

A magyar illetőségű Zen Studios hamarosan egy ismert csapattal bővíti DLC formájában a Marvel Pinball-t, méghozzá a Bosszúállókkal.

Hirdetés

Az április 26.-án hazai mozikba kerülő szuperhős csapat megkapja a maga egyedi játékváltozatát is, de ne afféle elcsépelt adaptációra gondoljatok, sokkal inkább új asztalokra a Marvel Pinball esetében.

A Marvel Pinball: Avengers Chronicles még a tavasz során teszi majd tiszteletét a PlayStation 3 és X360 tulajoknak, ráadásul PlayStation Vitán külön is beszerezhető lesz. Érdekes látni, hogy egy DLC kap DLC-t, hiszen a Marvel Pinball nem más, mint a Pinball FX Xbox 360-ra megjelent csomagja, de a PlayStation 3-as verzió esetében már önálló játékként jelent meg. Az új Bosszúállók DLC tartalmazni fog négy új asztalt, átszabott és tetszetős karakteranimációkat, remek dialógusokat, új achivementeket és trófeákat is. Valószínűleg a mozifilm megjelenése körül kerül kiadásra a Marvel Pinball: Avengers Chronicles is, hogy meglovagolhassák a "nagytestvér" sikerét. A játék sajnálatos módon még nem érhető el a magyar Live-on, ami azért is szomorú, mivel a Zen Studios magyar érdekeltségű. Reméljük a Microsoft mielőbb pótolja ezen hiányosságát.

Az alábbi videó során a DLC-be engednek kicsit bővebb betekintést, érdemes egy próbát tenni vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)