Hirdetés

Marvel Pinball - a hősnőké a főszerep a két új asztal sztorijában

|

Tovább bővül a magyar Zen Studios flipperes munkássága, ezúttal a Marvel Pinball kapott két új pályát, amiken a női hősök kapják a főszerepet.

Hirdetés

A Zen Studios flipperjátékai elég hosszú ideje kifejezetten sikeresek, amit elsősorban a rendkívül ötletesen megtervezett különleges asztaloknak köszönhetnek. Így a Marvel Pinballhoz a legtöbb platformon ma, iOS-en és Androidon csütörtökön érkező új pályák is kifejezetten érdekesek.

Az A-force pályán többek között Fekete Özvegyet irányíthatjuk abban az alternatív valóságban, amit a Cosmic Cube széttörése hozott létre és ahol a szovjet erők vették át a hatalmat a világ felett. A másik, Marvel Champions névre hallgató, szintén eredeti Marvel sztoriban Ms. Marvel szerepében kell Spider-Gwen és Squirell Girl segítségével megállítanunk Bombshellt egy bankrablás után, ami a fenti videón szintén elég jól néz ki.

Ti melyik hőst látnátok szívesen a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)