Hirdetés

Marvel's Avengers - végre tisztázták, hogy Marvel Kapitány létezik-e a játék világában

|

Kamala Khan felbukkanása utána sokan kezdtek a fiatal hősnő mentora után érdeklődni, a fejlesztők pedig tisztázták a dolgot.

Hirdetés

Noha első körben még csak a klasszikus Bosszúállókat láthattuk a Marvel's Avengers választható karakterei között, nem kellett sokáig várni arra sem, hogy az előzetesekben feltűnt Kamala Khant, azaz Ms. Marvelt is leleplezzék a fejlesztők. A trailerekben civilként Kamala jól láthatóan egy Marvel Kapitány pólót viselt, így nem csoda, hogy egyből beindult a rajongók fantáziája. 

Hirdetés

Mivel a fejlesztők eddig hivatalosan semmit sem kommunikáltam Marvel Kapitány kapcsán, a Comicbook.com konkrét kérdéseket szegezett nekik. Ezekre válaszul a Crystal Dynamics vezetője, Scot Amos elmondta, hogy nyilván Kamala a játékban is hatalmas rajongója Marvel Kapitánynak (ez a képregényekben is így volt, ezért is vette át Carol Danvers eredeti szuperhősnevét az ifjú hölgy), úgy pedig nem lehet valakiért rajongani, hogy az nem is létezik. Okosan bánt tehát Amos a szavakkal, de válaszai után teljesen egyértelmű, hogy a videojáték univerzumában is létezik, vagy létezett Marvel Kapitány. Egyáltalán nem lennénk meglepve, ha a közeljövőben bizony őt is lelepleznék, mint játszható karakter, vagy netán a Marvel's Avengers megjelenése után csatlakozna a gárdához egy DLC formájában. 

Szemfüles rajongók az Inhumans (magyarul Embertelenek) nevű csoportra utaló jeleket is kiszúrtak. Egy JppBrasilSP2019 néven futó Reddit felhasználó ugyanis videót posztolt a PAX Australia rendezvényen kipróbálható demóról, amelyben az egyik küldetés megemlít egy Garza ügynök nevű karaktert. Garza ügynök, azaz Sarah Garza a képregényekben a S.H.I.E.L.D. állományába tartozik. Alapvetően emberként élt, a Terrigen bomba viszont aktiválta a benne szunnyadó Inhuman géneket - ugyanilyen módon kapott szuperképességeket egyébként Kamala Khan is. 

A Marvel's Avengers szupergonoszairól egyelőre még a hősöknél is kevesebbet tudunk, Taskmaster (Kiképző) és Abomination (Förtelem) felbukkanását erősítették csak meg. A fejlesztők ígérete szerint azonban rengeteg rosszfiú keresztezi majd az utunkat a játékban. Azt is tudni lehet, hogy az AIM nevezetű terrorszevezet is valamiféle szerephez jut majd, ha pedig ők színre lépnek, akkor esélyes, hogy M.O.D.O.K. (Mental Organism Designed Only for Computing) is felbukkan. Ezt a gigantikus fejjel rendelkező rosszaságot a képregényrajongók már jól ismerik, hiszen először 1967-ben bukkant fel a Tales of Suspense sorozat 93. számában. 

Ti milyen hősöknek és gonosztevőknek örülnétek leginkább a Marvel's Avengersben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)