Hirdetés

Marvel's Avengers - Kamala Khan, avagy Ms. Marvel is irányítható karakter lesz

|

A legújabb trailer a fiatal Inhuman lányt mutatja be, valamint azt, hogy hogyan került kapcsolatba a Bosszúállókkal.

Hirdetés

Már az első trailer megjelenése óta szó volt arról, hogy Kamala fontos szerepet játszhat a Marvel's Avengers játék történetében. A Bosszúállók rajongójaként ő is részt vett az A-napon, és mélyen érintették az események. 

Hirdetés

Valószínűleg ő fogja összerántani újra a csapatot, miután ellopott valamit a város biztonságáról gondoskodó AIM szervereiről, ami bizonyíthatja, hogy az A-nap nem az volt, aminek látszott. Nem csak a hackelés megy neki, képességeinek köszönhetően megnövelheti és megnyújthatja végtagjait, hogy hatékonyabb legyen a harcban. Már az alábbi trailer miatt is beleszerettünk, valamint arról is megbizonyosodhattunk, hogy a színészi játék és a szinkron rendben lesz.

Ez a videó pedig még több játékmenetet mutat, több szögből láthatjuk a modellt, és többet megtudhatunk a hősről.

A Marvel's Avengers május 15-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)