Hirdetés

Marvel's Avengers - otthon nem játszhatunk együtt pajtásainkkal

|

Helyi kooperatív lehetőség nélkül érkezik majd a Crystal Dynamics játéka.

Hirdetés

A New York Comic Conon megtudtuk, hogy Kamala Khan, vagyis Ms. Marvel is csatlakozik a Föld legnagyobb hőseihez, azaz játszható karakter lesz Marvel's Avengersben. A remek hír mellé azonban sajnos jutott jóval szomorúbb bejelentés is.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy a játékból teljes egészében hiányozni fog a helyi kooperatív lehetőség, tehát ha arra vártatok, hogy a kanapén egymás mellett csücsülve nyomjátok majd végig egy haverral az Avengers kooperatív küldetéseit (a fősztori misszióinak ugyebár alapból is csak egyedül eshetünk neki), akkor csalódnotok kell. Csak és kizárólag online co-op kerül tehát Marvel's Avengersbe.

Számotokra ez nagy hiányosság, vagy nem rendít meg benneteket a dolog, mert úgyis online szoktatok együtt játszani a cimborákkal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)