Hirdetés

Késik a Marvel's Avengers, nem is keveset

|

Az eredetileg májusra bejelentett játékot hónapokkal csúsztatta el a Square Enix.

Hirdetés

Tökéletes lett volna, ha a Marvel's Avengers májusban jelenik meg, ahogy az elmúlt két Bosszúállók film, de a játékiparban előfordulnak késések. A Crystal Dynamics úgy látta, a játék nem lesz elvárható állapotban tavaszra.

Hirdetés

A kiadó ma bejelentette, hogy május 15. helyett leghamarabb 2020. szeptember 4-én segíthetünk a csapatnak talpraállni a San Franciscóban történt tragédia után. Négy hónap nem kevés, ráadásul várhatóan november-december környékén már jönnek az új konzolok, és bár előreláthatólag mindkettőn futnak majd a jelenlegi generáció játékai is, a legtöbb kiadó feltehetően már arra fog koncentrálni akkor, hogy újabb, jobb változatokkal  pumpálja feljebb az eladási számokat.

Legalább remélhetőleg így hallunk még róla az E3 és a gamescom során.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)