Hirdetés

Marvel's Avengers - ez a párperces, magyar feliratos videó összefoglalja, miről szól a játék

|

A Square Enix megpróbálta röviden összeszedni azt a néhány dolgot, amit mindenképp tudni kell a Marvel's Avengersről.

Hirdetés

Egészen messze van még 2020. május 15., de a Square Enix a sűrű őszi időszakban is igyekszik szem előtt tartani a Marvel's Avengerst. Na nem mintha nem várnánk így is eléggé...

Hirdetés

Aki a bejelentése óta figyeli az infókat, azt nem fogja nagy meglepetés érni az alábbi videó megtekintése során sem, de aki szeretne felzárkózni, mindenképp nézze meg. Szó esik benne a történet alapjairól, a játékmenetről, a küldetésekről is. A YouTube csatornánkon magyar felirattal tekinthetitek meg, de az egyszerűség kedvéért beszúrtuk ide is:

A játék PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en lesz játszható jövőre, és lehet, hogy sokkal többet kínál majd, mint amennyit első ránézésre gondolnánk. Hosszútávra terveznek vele, később újabb karakterek és tartalmak érkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)