Hirdetés

Marvel's Guardians of the Galaxy - megjöttek az első képek, kiderült, kik szinkronizálnak

|

Várhatóan májusban indul a Telltale Guardians of the Galaxy kalandjáték sorozata, amiben nem a filmes stáb alakítja majd a szereplőket.

Hirdetés

Hivatalosan csak annyit tudni, hogy tavasszal érkezik a Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series első része, de korábban volt szó arról, hogy májusra, a második A galaxis őrzői film premierjére időzítik a startot. Bár a fejlesztők még mindig nem mondanak konkrétat, jó, ha így készülünk.

A csapat ma pár kép kíséretében bejelentette, hogy a március 17-ei SXSW-n a Crowd Play funkciót használva játszhatja majd a közönség az első rész korai változatát, azaz okostelefonjaik használatával szólhatnak bele abba, milyen úton haladjon tovább a történet. Ezt a funkciót már a Batman sorozatba is beépítették, de végül nem úgy, ahogy eredetlieg akarták

Emellett megtudtuk, hogy Űrlord Scott Porter, Gamora Emily O'Brien, Mordály Nolan North, Drax Brandon Paul Eells, Groot pedig Adam Harrington hangján szólal meg. Valószínűleg egyrészt azért nem a filmes stábot kérték fel a szinkronizálásra, mert az a filmen dolgozik, másrészt azért, mert ez egy teljesen különálló sztori lesz, és így is el akarják különíteni.

Képek a fenti galériában találhatók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)