Hirdetés

Ekkor jöhet a Marvel's Spider-Man 2

|

A jövő év vége egy kicsit zsúfolt lesz az új konzolok megjelenése miatt, de nem kell sokkal többet várnunk az Insomniac Pókember játékának folytatására.

Hirdetés

Ha játszottatok a Sony vadonatúj játékaival az elmúlt években, tudhatjátok, hogy szinte mindegyik előkészítette a terepet egy folytatásnak. A kiadó annyi időt ad a csapatainak, amennyit kérnek, hogy a végén a lehető legjobb minőségű terméket dobhassa piacra.

Hirdetés

Természetesen még nem tudhatjuk biztosra, hogy mely játékok lesznek a PlayStation 5 nyitócímei, de valószínűsíthető, hogy az elsők között láthatjuk a Ghost of Tsushimát, a Horizon Zero Dawn 2-t, és alighanem a The Last of Us Part II-ből is jön egy jobb kiadás. Ugyanakkor a Spider-Man 2-re egészen 2021. karácsonyáig várnunk kell, ha igazak a Kinda Funny Gamescast műsorvezetője, az egyikor a Game Informernél vezető szerkesztőként dolgozó Imran Khan értesülései. Elmondta, tud ezt-azt a projektről, de részletekbe nem ment bele, viszont hozzátette, szerinte az sem véletlen, hogy a PS5 gyorsaságát korábban a Spider-Mannel promózta a Sony.

Persze simán lehet, hogy a Sony tervei is változnak, a The Last of Us Part II-t is hirtelen halasztották el. Már csak azért sem hisszük, hogy jövőre jönne a Marvel's Spider-Man 2, mert tavasszal jelenik meg a Marvel's Avengers, és a kettő sok lenne ugyanarra az évre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)