Hirdetés

Tom Holland be volt csípve, amikor megmentette Pókembert

|

A színész nem éppen a legideálisabb helyzetben fogadta a Disney vezérigazgatójának hívását, de szerencsére még így is minden jóra fordult.

Hirdetés

Pár hónappal ezelőtt hatalmas pánik tört ki, amikor a Disney és a Sony nézeteltérése miatt úgy tűnt, hogy a Pókember többet nem szerepelhet a Marvel filmes univerzumában. Szerencsére végül sikerült megegyeznie a két félnek, amiben a karaktert alakító színész, Tom Holland is fontos szerepet játszott, viszont Holland most egy interjúban elárulta, hogy ez sem sokon múlott.

Hirdetés

Tom Holland nemrég vendégeskedett Jimmy Kimmel talk show-jában, ahol többek között elmesélte, hogyan is sikerült megmentenie a helyzetet. Elmondása szerint ahogy kiderült a hír, rögtön írt egy levelet a Disney vezérigazgatójának, Bob Igernek, amelyben megköszönte a lehetőséget, melyre az igazgató rögtön válaszolt is és azt kérte tőle, beszéljenek valamikor telefonon.

Holland szerint Igerrel nem illik időpontot egyeztetni, így azt mondta neki, hogy "bármikor" ráér, de a sors úgy hozta, hogy az igazgató úrnak pont akkor jutott eszébe a hívás, amikor a színész már a harmadik korsó sört gurította le egy pubban a szülei társaságában. Édesapja tanácsára végül csak felvette a telefont, Iger pedig elárulta neki, hogy meg lehet oldani a problémát. Ez után már csak néhány további telefon kellett Igerrel és Tim Rothmannel (aki a Sony Pictures vezetője) és a két félnek sikerült elfogadható feltételeket szabnia.

Rizikó ide vagy oda, a végeredmény magáért beszél, mi pedig nagy köszönettel tartozunk Hollandnek azért, amiért magára vállalta, hogy két óriási cég vezérigazgatóját is segítsen jobb belátásra bírni. Ki tudja, talán pont az a néhány sör segített szembenézni a gigantikus feladattal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)