Hirdetés

A Marvel szeme figyel...

|

A Marvel Enterprises ma bejelentette, hogy létrehoztak egy aprócska csapatot, melynek feladata a Marvel karaktereken alapuló játékok készítésének felügyelete. A figyelők társaságának élére Ames Kirshent nevezték ki. Reménykedjünk benne, hogy jó munkát végeznek és hűek maradnak az elkövetkezendő években megjelenő gámák az eredeti képregényekhez. Bár ezt a filmek láttán nem feltétlen kell elvárnunk, de az tény, hogy megvolt az okuk e felügyelőbizottság létrehozására, mert nem minden esetben tudták a filmadaptációkban elért minőséget hozni a játékadaptációkban, sőt! Egyébként konkrétan ezek a címek várhatóak 2005 decemberéig bezárólag az Activision és a THQ gondozásában: Spider-Man The Movie II, The Fantastic Hour, The Hulk 2, The Punisher és az X-Men Legends. Thanks: kombajn.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)