Hirdetés

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order - most az egyik Pókember akciózik

|

A legújabb gameplay videóban megnézhetjük, hogy milyen lesz a játékmenet Miles Moralesszel.

Hirdetés

Nyár közepén fog megjelenni a Nintendo Switch-exkluzív Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, a készítők pedig komoly hangsúlyt fektetnek arra, hogy addig bemutassák a játék fontosabb részleteit. Legutóbb 7 percnyi gameplay-jel mutatták meg, hogy A galaxis őrzőivel kezdhetjük a kalandot, majd később a többi Marvel hős felett is átvethetjük az irányítást, hogy megszerezzük a Végtelen Köveket. 

Hirdetés

Természetesen Pókember sem maradhat ki a mókából, de nem csak Peter Parkerrel hálóhintázhatunk, hanem irányítható lesz a Pókember: Irány a Pókverzummal a nagyközönség előtt is bemutatkozó Spider-Gwen és Miles Morales is. Utóbbira fókuszál a The Black Order legújabb kedvcsinálója, amely bemutatja, hogy milyen egyedi mozdulatokkal és képességekkel harcol: 

Július 19-től vehetjük át felette az irányítást, de kelleni fog hozzá egy Switch. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)