Hirdetés

Marvel Ultimate Alliance 3 - megvan, hogy mikor jön a Curse of the Vampire DLC

|

Már nem kell sokat várni rá, hogy a felhozatalhoz csatlakozzon Penge és a Megtorló is.

Hirdetés

A Marvel Switch-exkluzív dungeon crawler játéka, azaz a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order nem lett ugyan hibátlan, de kellemes szórakozást jelent a széria és a szuperhősök rajongóinak, Csirke viszont - ahogyan az imént linkelt tesztjében is írta - mindenképpen szeretne még több minőségi skint bele. 

Hirdetés

Erre nagy esély van, hiszen a játék kapni fog egy Season Pass-t is, amely három részből fog állni: az első a Marvel Knightsra, a második az X-Menre, a harmadik pedig a Fantasztikus Négyesre fókuszál majd. Ezek közül a legelső DLC, a Curse of the Vampire kapott most dátumot, amely magába foglal négy Marvel Knights karaktert (Penge, Holdlovag, Megtorló és Morbius), valamint magával hoz néhány kooperatív küldetést is az új Gauntlet módban. A csomag szeptember 30-án jelenik meg, kizárólag Nintendo Switchre. 

A négy közül melyik karaktert várjátok a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)