Hirdetés

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order - 7 percnyi zúzás a szuperhősök jóvoltából

|

A júliusban megjelenő játékot végre mozgás közben is láthatjuk.

Hirdetés

A tervek szerint július 19-én fog megjelenni a Nintendo Switch-exkluzív Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order. A 2006-ban indult sorozat harmadik epizódjából eddig nem sokat láttunk, viszont most megnézhetjük, mire képesek a Marvel hősei és gonoszai a játékban.

Hirdetés

Ahogy az alábbi videóban is látható, The Black Orderben először a Galaxis Őrzőivel vágunk bele a kalandba, de később persze az összes fontosabb Marvel hős felett átvehetjük az irányítást. A játék során az lesz a célunk, hogy Thanos és csatlósai előtt szerezzük meg a Végtelen Köveket. A Game Informer csapata korábban még nem látott játékmenetet publikált, amelyben számos kedvenc hősünket csodálhatjuk akció közben. Nézzétek meg ti is alább.

Nektek hogy tetszik a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)