Hirdetés

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order - kiderült, mikor térnek vissza a Marvel hősei

|

Ráadásul a borítóképet is meg tudjuk mutatni.

Hirdetés

A 2006-os Marvel Ultimate Alliance és három évvel később megjelent folytatása is a világon minden aktuális masinára megjelent, a harmadik epizód azonban csak és kizárólag a Nintendo Switchet célozza be. A Team Ninja által fejlesztett Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order kapcsán eddig csak annyit tudtunk, hogy még idén megjelenik, most viszont végre kiderült a pontos dátum is. 

Hirdetés

A friss hírek alapján tehát egészen pontosan július 19-ém érkezik a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order. A játékban a Bosszúállók, a Galaxis Őrzői, az Oltalmazók, az Embertelenek és az X-Men tagjait irányíthatjuk, és olyan ellenfelekkel kerülünk majd szembe, mint Ultron, a Zöld Manó, Homokember, Vezér, a Sentinel robotok, Ronan, Ultima, Nebula, no meg persze Thanos és a Fekete Rend.

Bőségesen válogathatunk majd kedvenceink között, hiszen Fekete Párduc, Fekete Özvegy, Amerika Kapitány, Marvel Kapitány, Kristály, Fenegyerek, Deadpool, Doktor Strange, Drax, Sólyom, Gamora, Groot és Mordály (egy körös karakterként), Hulk, Vasököl, Vasember, Miles Morales, Lockjaw, Nick Fury, Árnyék, Skarlát Boszorkány, Spider-Gwen, Pókember, Űrlord, Vihar, Thor, Venom és Rozsomák is a választható hősöl sorát erősíti. 

Megérkezett a játék borítóképe is, ami valljuk be, elég pofásra sikeredett:

Ti ki fogjátok próbálni júliusban a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Ordert? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)