Hirdetés

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order - a legfrissebb trailerben az X-Meneké a főszerep

|

Természetesen a mutánsok sem maradnak ki a Nintendo Switch-exkluzív játékból, és most meg is nézhetjük őket akció közben.

Hirdetés

Nyáron érkezik a Marvel Ultimate Alliance széria legújabb része, amiben számos marveles szuperhős és gonosztevő tiszteletét teszi majd.

Hirdetés

A Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order legfrissebb trailerének középpontjában az X-Men tagjai állnak, így megnézhetjük egy picit közelebbről, hogy fest a játékban például Magneto, Storm, Wolverine és Juggernaut. Sőt, még egy tacóval szelfiző Deadpoolt is láthatunk. Az előzetesben ugyan több átvezető videó van, mint valódi játékmenet, de ettől függetlenül érdemes lehet meglesni.

A játék július 19-én jelenik meg Nintendo Switch-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)