Hirdetés

Marvel Ultimate Alliance 3 - négy új jelmez érkezik

|

A Marvel Ultimate Alliance 3 legnagyobb hősei új gúnyát kapnak hamarosan.

Hirdetés

Nem kell már sokáig várni a Marvel Ultimate Alliance 3 első fizetős DLC-jére, elvégre a Curse of the Vampire szeptember 30-án fog élesedni. Korábban már ingyenesen is kaptunk némi jóságot, elvégre augusztus végén érkezett két új játszható karakter (Küklopsz és Kolosszus), valamint új feloldható jelmezt kapott Marvel Kapitány, Pókember és Hulk. Hamarosan pedig ismét hozzánk vágnak pár extra hacukát. 

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy egészen pontosan hogyan festenek majd az új alternatív öltözetek, illetve az sem derült ki, hogy pontosan mikor is kapjuk meg őket, de az biztos, hogy Fekete Párduc, Amerika Kapitány, Vasember és Thor számára válnak majd elérhetővé ezek a skinek. Indulhat tehát a találgatás, hiszen ezeknek a karaktereknek az évek során temérdek különböző verzióját láthattuk a képregényekben, így bőven van miből válogatnia a fejlesztőknek. 

Szerintetek milyen alternatív rucikat kap majd Fekete Párduc, Amerika Kapitány, Vasember és Thor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)