Hirdetés

Marvel Ultimate Alliance 3 - így kaszabol majd Rozsomák

|

Az ikonikus X-Men karakter sem maradhat ki a buliból.

Hirdetés

Valószínűleg többen is vagyunk, akiknek rengeteg kedves emléke fűződik a Marvel Ultimate Alliance játékokhoz, elég hosszú szünet után pedig - még ha csak kizárólag Nintendón is - folytatódik a kaland.

Hirdetés

A Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Ordert a korábbi karakterspecifikus gameplay anyagokhoz hasonlóan ismét a Game Informer csapata vette elő. A srácok ezúttal Wolverine karakterére koncentráltak. Az egyperces ízelítő a közönségkedvenc karakter mozdulataira és játékmenetbeli jellegzetességeire fókuszál:

Logant és az ő adamantium karmait valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, a videó továbbá az emberfeletti erejét és regenerációs képességét is hibátlanul bemutatja a karakternek. Ha pedig ügyesen kezeljük Rozsomákot, akkor tényleg valódi vérontással tehetünk pontot a harc végére. Hasonló exkluzív anyagok elvileg egész májusban érkezni fognak a Game Informer csatornájára, szóval elvileg hamarosan újabb képregényhősöket is láthatunk majd bunyó közben.

A Marvel Ultimate Alliance harmadik része július 19-én jelenik meg, kizárólag Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)