Hirdetés

Marvel: Ultimate Alliance - a Marvel sem örül a PC-s változat minőségének

|

Katasztrófálisan sikerült a Ultimate Alliance-sorozat újrakiadása, de szerencsére a Marvel máris megtette az első lépéseket az ügyben.

Hirdetés

A Marvel: Ultimate Alliance és annak folytatása a maguk idejében szórakoztató játékok voltak, így alapvetően örülnünk kéne annak, hogy az Activison újabb platformokra adta ki őket, viszont a cégnek mégis sikerült ezt a lehető legrosszabbul kivitelezni. A Marvel meghallotta a segélykiáltásokat, és már dolgoznak az ügyön.

Míg a játékok újrakiadása jó ötlet, sajnos az az igazság, hogy a megjelent portok hihetetlenül silány minőségűek, ráadásul ha ez nem lenne elég, az Activision még egy jó kis 60 dolláros (egyenként 40 dollár) árcimkével is megfejelte az egészet.

Habár ezt a játékot nem közvetlenül a Marvel készítette, mégis sok reklamáció érkezhetett hozzájuk. A Marvel Games kreatív vezetője, Bill Rosemann a Twitteren reagált az eseményekre és megnyugtatta a rajongókat, hogy már felvették a kapcsolatot az Activisionnel.

Remélhetőleg azért az egyszerű érdeklődésnél valami radikálisabb lépésre is elszánják majd magukat, de egyelőre már annak is nagyon örülünk, hogy tesznek valamit az ügyben.

Ti mit gondoltok? Szerettétek a Marvel: Ultimate Alliance-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)