Hirdetés

Marvel vs Capcom 3 - még tíz karakter vár bejelentésre

|

Ryota Niitsuma, a játék producere elárulta, hogy még tíz karakter kilétéről kapunk információkat a játék megjelenéséig.

Hirdetés

A Marvel vs Capcom 3 30 harcosát már korábban nyilvánosságra hozták, de tíz karakter bejelentése még mindig várat magára.

A legfrissebb hírek szerint összesen 40 harcos kap helyet a játékban, akik között mind a Marvel, mind a Capcom híres/hírhedt karaktereit megtaláljuk. A Marvel vs. Capcom 3 február 18-án jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A 2010-es E3 környékén felkerült a játék honlapjára egy lista a karakterekről, azonban azt gyorsan le is szedték, de szerencsére néhány szemfüles játékos elmentette, és sokszorosította, így a valószínűleg teljes listát itt lejjebb olvashatjátok:

Marvel: Spider-Man, Hulk, Wolverine, Mr Fantastic, Captain America, Iron Man, War Machine (Iron Man másik ruhájaként) Elektra, Thor, X-23, Magneto, Dr Doom, Shuma-Gorath, Emma Frost, Deadpool, Super Skrull, Taskmaster, Juggernaut, She-Hulk

Capcom: Ryu, Mike Haggar, Frank West, Chuck (Frank West másik ruhájaként), Spencer (Bionic Commando), Dante, Chris, Morrigan, Arthur, Amaterasu , Albert Wesker, Zero, Chun-li, Viewtiful Joe, Trish, Tron Bonne, Hsien-Ko, Akuma, Felicia

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)