Hirdetés

Új néven kaphat új esélyt a Marvel vs. Capcom: Infinite

|

A Capcom állítólag azt tervezi, hogy egy nagy frissítéssel megváltoztatja, majd átkereszteli nem kimondottan sikeres játékát.

Hirdetés

A Marvel vs. Capcom: Infinite nem olyan játék volt, amilyenre a széria rajongói vágytak, és ez az eladásokon is látszott. A verekedős játékok iránt érdeklődő közösség sem kapott rá, kimaradt az EVO 2018 programjából is.

Hirdetés

A kiadó azért nem adja fel. Egy redditező, DasVergeben állítása szerint egy nagy frissítés készül, melynek fejlesztése egyelőre még az elején jár, viszont ha megjelenik, a játékot is átnevezik Marvel vs. Capcom 4-re. Ha már a név változik, valószínűleg a tartalom is jelentősen átalakul, de részleteket nem tudni. A cél, hogy az Infinite bukását elsikálják. Az új karakterek is a frissítés után jöhetnek, köztük Űrlord, Ms. Marvel, Asura, Gill, Lady és Rashid vagy Vergil.

Természetesen ezt is érdemes fenntartásokkal kezelni, de ha 2019 elején bejelentik, ne lepődjünk majd meg nagyon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)