Hirdetés

Marvel vs. Capcom: Infinite - új traileren bunyózik együtt Black Panther és Sigma

|

A hamarosan érkező DLC karakterek közül most megnézhetünk kettőt is harc közben.

Hirdetés

Múlt hónapban megjelent a Marvel hősöket és Capcom karaktereket egymásnak eresztő verekedős móka, és azt már régóta tudjuk, hogy a későbbiekben érkeznek extra harcosok, de most végre mozgás közben is láthatjuk néhányukat.

Hirdetés

A legújabb gameplay videó elég rövid, viszont annál pörgősebb, és remekül szemlélteti, hogy miért is olyan veszélyes fickó ez a Black Panther, aki a Mega Manből ismert, mindenféle spéci képességgel rendelkező Sigma oldalán száll szembe ellenfeleivel. A szezonbérlettel rendelkezők október 17-én automatikusan megkapják a két karaktert, valamint a Monster Hunter játékokból átemelt vadásznőt, mindenki másnak pedig 7,99 dollárba, tehát nagyjából 2000 forintba fáj majd a csomag.

Ti játszotok a Marvel vs. Capcom: Infinite-tel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)