Hirdetés

Marvel vs. Capcom: Infinite - a rajongók kérésére átszabják a Capcom karaktereket

|

A játékosok nem kifejezetten voltak elégedettek azzal a harcossal, akit a Marvel vs. Capcom: Infinite prezentált nekik Chun-Li névvel, a negatív visszajelzéseket pedig a fejlesztők is meghallották és a verekedős játék megjelenéséig igyekeznek csiszolni rajta.

Hirdetés

Noha a Marvel vs. Capcom: Infinite csak szeptemberben jelenik meg, a játékosok már belekóstolhattak egy sztori demóval a játékmenetbe és persze a Capcom a marketinggépezetet sem fogja vissza, így nem nehéz szemrevételezni az egyes karaktereket.

Hirdetés

Csakhogy nem minden játékos tetszését nyerte el az, amit a Capcom Chun-Li képében prezentált nekik, a szót emelők pedig változtatásokat követeltek a vállalattól, sok más mellett például a harcos arcberendezésével sem voltak igazán kibékülve. Úgy tűnik, hogy elég hangosan adták elő a véleményüket ahhoz, hogy az illetékesek meghallják, ugyanis a San Diegó-i Comic-Conon a játék producere, Yoshinori Ono bejelentést tett: 

A fejlesztőcsapat keményen dolgozik a játékon, hogy tartani tudják a szeptember 19-i megjelenést és a visszajelzések alapján jelenleg változtatásokat végeznek Chun-Lin, valamint a többi Capcom karakteren. Mivel a munka még folyamatban van, ezért jelenleg nincs mit mutatnunk, de maradjatok velünk! 

Szintén a Comic-Conon derült ki, hogy új karakterekkel is számolhatunk, többek között Pókember és Frank West is szerepelni fognak a Marvel vs. Capcom: Infinite felhozatalában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)