Hirdetés

Marvel vs. Capcom: Infinite - ismerjétek meg az új DLC-karaktereket

|

A Capcom december elején vadonatúj harcosokkal bővíti a Marvel vs. Capcom: Infinite felhozatalát, így többek között Venom is bekerül a rostába és nem fog finomkodni.

Hirdetés

A Marvel vs. Capcom: Infinite újfent egymásnak ugrasztja a két vállalat legnagyobb hőseit, csakhogy ezúttal a Végtelen Kövek is beleszólnak az erőviszonyokba (ahogy teszik azt majd jövőre a Bosszúállók: Végtelen háborúban is). A játékban alapjáraton olyan hősök és gonoszok kaptak helyet a Marvel oldaláról, mint Vasember, Doctor Strange, Hulk, Ultron és Thanos, míg a Capcom részéről többek között Chun-Li, Dante, Ryu és Zero került be. A stúdió azonban szeretné tovább növelni a számukat. 

Hirdetés

Három DLC-karakter (Sigma, Fekete Párduc és Monster Hunter) már elérhetővé vált, a legújabb videó pedig bemutatja a következő etapot: Fekete Özvegyet, Venomot és Amerika Kapitány cimbijét, a Tél Katonáját, akik december 5-én érkeznek meg. Nézzétek meg a mellékelt gameplay trailerben, hogy mire képesek harc közben: 

Az újonnan érkezők mellől természetesen nem hiányozhatnak az alternatív jelmezek sem, az alábbi galériában megnézhetitek, hogy milyen ruhákat aggathattok rájuk: 

Ha esetleg még nem jött meg a kedvetek a Marvel vs. Capcom: Infinite-hez és van egy PlayStation 4-es konzolotok, akkor november 24-től 27-ig egy ingyenes hétvége keretében kipróbálhatjátok a játék multiplayer módját. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)