Hirdetés

Marvel vs. Capcom Infinite - íme két új karakter és egy bővített gameplay videó

|

A PlayStation Experience 2016 egyik nagy dobása a Marvel vs. Capcom Infinite leleplezése volt, azonban még nincs vége a játékot érintő újdonságoknak, a Capcom ugyanis felfedett két további harcost, valamint megmutatott egy gameplay trailert is.

Hirdetés

Ütős nyitóelőadást tartott a Sony szombaton, amelyből összeszedtünk öt emlékezetes pillanatot: ezek közül az egyik volt a Marvel vs. Capcom Infinite bejelentése is. 

Noha a Marvel és Capcom karaktereket egymásnak eresztő epizód leleplezését már jó előre lelőtték nekünk, a Marvel vs. Capcom Infinite bemutatása így is tudott újdonságokkal szolgálni, elvégre négy ismert karakterrel mutatták meg, hogy 2v2 meccsekre számíthatunk és az is kiderült, hogy a Végtelen Kövek is fontos szerepet játszanak majd. Jelenlegi ismereteink szerint a Marvel frontját Vasember és Marvel Kapitány erősítik majd, míg a Capcom csapatában Ryu és Mega Man kapott helyet. A Capcom nemrég leleplezett két további karaktert is: Morrigan Aenslandot a Darkstalkers szériából és Amerika Kapitányt. 

Emellett odafent láthattok egy másfél perces gameplay trailert, amely tartogat új jeleneteket azoknak is, akik eddig minden videót végignéztek a játékról. Az Unreal Engine 4-et használó Marvel vs. Capcom Infinite valamikor 2017-ben jelenhet meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)