Hirdetés

Marvel vs Capcom Infinite - csapatban gyepálni a legjobb

|

Miután múltkor a sztorin volt a hangsúly, a legújabb trailerben a Marvel vs Capcom Infinite játékmenetébe kapunk egy kis betekintést. Főleg a páros támadások erejébe.

Hirdetés

A héten érkezett már egy látványos Marvel vs Capcom Infinite trailer, akkor a két univerzum találkozására adtak magyarázatot és a sztorit vázolták fel a készítők. Most egy újabb videó érkezett, de ebben sokkal több játékmenetet láthatunk.

A kedden bemutatkozott karakterek javát is láthattuk akció közben, sőt, az új részben visszatérő páros támadások közül is többet megmutat a legújabb trailer. A videó végén ráadásul a szintén érdekes új mechanizmusnak tűnő Végtelen Kövek közül is láthatunk egyet: Ultron az aktuális pálya egy kis részére korlátozta ellenfelének mozgását, ami elég durva előnynek tűnik így első ránézésre.

Hogy ezeket hogy sikerül kiegyensúlyozni és egyébként milyen lett a játék, az szeptember 19-én derül ki, ekkorra várható ugyanis a Marvel vs Capcom Infinite megjelenés PS4 és Xbox One mellett PC-re is.

Nektek mennyire jön be ez a stílus?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)