Hirdetés

Marvel vs. Capcom Infinite - kiszivárgott a karakterek listája

|

Várhatóan közkedvelt Street Fighter harcosokkal és még annál is népszerűbb Marvel karakterekkel gyepálhatjuk egymást bucira ősszel, de azért nem teljes az örömünk.

Hirdetés

A Capcom lassan csepegteti az információkat arról, hogy kiket választhatunk majd ki a Marvel vs. Capcom Infinite-ben egy-két kellemes kis összecsapáshoz, de a sztori trailer például nyolc bajnokról már lerántotta a leplet, ők biztosan benne lesznek. 

Hirdetés

Míg a fantasztikus gyűjtői kiadás nem árult el túl sokat az ismert részleteken kívül, addig a NeoGAF egyik fórumozója, a már többször is értékes infókkal jelentkező Ryce fellőtt egy listát a Marvel vs. Capcom Infinite nyitókaraktereiről, összesen 27-ről (valójában 28 lesz, de az utolsó egyelőre még nem ismert):

Capcom:  

- Arthur
- Chris Redfield
- Chun-Li
- Dante
- Firebrand
- Jedah
- Monster Hunter
- Morrigan
- Nemesis
- Ryu
- Spencer
- Strider Hiryu
- Mega Man X

Marvel: 

- Ant-Man
- Captain America
- Captain Marvel
- Doctor Strange
- Gamora
- Hawkeye
- Hulk
- Iron Man
- Nova
- Rocket/Groot
- Spider-Man
- Thanos
- Thor
- Ultron

Bár a felhozatal nem hivatalos forrásból származik, eléggé hihetőnek tűnik. Furcsa, hogy nem szerepel benne senki az X-Men franchise-ból. Láthatóan a Capcom inkább a Marvel Filmes Univerzumára gyúrt, kiemelve az aktuális nagyágyúkat, de azért elfért volna Rozsomák/Farkas is a többiek mellett. 

A Marvel vs. Capcom Infinite szeptember 19-én jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)