Hirdetés

Marvel vs. Capcom: Infinite - ilyen alternatív öltözetekre számíthatunk

|

Gladiátor stílusú Amerika Kapitány? Illuminati jelmezbe öltöztetett Doctor Strange? A Marvel vs. Capcom: Infinite új DLC csomagjaival bárkivé átváltoztathatjuk kedvenc hőseinket.

Hirdetés

Nehéz elképzelni manapság verekedős játékot olyan DLC-k vagy mikrotranzakciók nélkül, amik vadonatúj kosztümöket tesznek elérhetővé a karakterekhez, hiszen ki ne szeretne az alapváltozat után másik gúnyába bújva is kiosztani néhány tockost? Legutóbb kiderült, hogy a Marvel vs. Capcom: Infinite sem kivétel, ebben is számos jelmezt vásárolhatunk majd.

Hirdetés

A Capcom most három videót is kiadott annak érdekében, hogy bemutassa a kosztümcsomagokat. Az első, a World Warriors Costume Pack Hulkhoz, Amerika Kapitányhoz, Marvel Kapitányhoz, Ryuhoz, Chun Lihez és Chrishez kínál új ruhákat: 

A második, a Mystic Masters Costume Pack nem kisebb neveket lát el új kinézettel, mint Dormammut, a Szellemlovast, Doctor Strange-t, Firebrandet, Morrigant és Nemesist: 

Végül a harmadik, az Avenging Army Costume Pack gondoskodik arról, hogy Sólyomszem, Thor, Vasember, Spencer, Arthur és Dante se maradjanak változatosság nélkül: 

A csomagok külön-külön vagy a Premium Costume Pass részeként is beszerezhetőek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)