Hirdetés

Marvel vs. Capcom Infinite - aki PC-re megveszi, Xbox One-on is játszhatja, vagy fordítva

|

Nem csak a Microsoft saját játékai kerülnek be a Play Anywhere-es címek közé. A Capcom próbál még egy lökést adni verekedős játékának.

Hirdetés

Nem kevés verekedős játékot kaptunk az elmúlt években, a Capcom több címmel is beszállt a versenybe.

Hirdetés

A Marvel vs. Capcom: Infinite ráadásul a legutóbbi pénzügyi jelentés szerint nem is fogyott rosszul, sikerült átlépnie az egymillió eladott példányt. Pedig nem ez lett a sorozat legjobbja.

Mindenesetre aki szeretne Marvel- és Capcom-hősöket verekedni látni, és esetleg mind Xbox One-nal, mind PC-vel rendelkezik, azt bizonyára mérhetetlenül boldoggá teszi, hogy a játék a napokban Play Anywhere-es lett, azaz aki a Windows Store-ban vagy az Xbox Store-ban veszi meg, játszhat mindkét platformon, és átviheti mentéseit is egyikről a másikra. A steames verzió nyilván nem játszik, a Store-os pedig csak Windows 10-en hajlandó futni, úgyhogy ezt vegyétek figyelembe, ha esetleg most vásárolnátok. Feltétlenül olvassátok el tesztünket is.

Elvileg a cross-play is aktiválódott, így a PC-sek és a One-osok egymásnak eshetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)