Hirdetés

Marvel vs. Capcom: Infinite - Pókember nem játszik tiszta lappal

|

Kacitól már megszokhattuk, hogy csal, de a barátságos és közkedvelt Pókembertől igencsak idegen ez a stílus, pedig a Marvel vs. Capcom: Infinite-ben jelenleg bárki legálisan trükközhet vele és etikátlanul nyerheti meg a meccseket.

Hirdetés

A játékosok kreativitása nem ismer határokat, ezt már többször megtapasztalhattuk. Ha van kiskapu, akkor azt bizony megtalálják és ez alól egyetlen játék sem kivétel, a már PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhető Marvel vs. Capcom: Infinite sem.

Hirdetés

A Capcom verekedős játéka több nehézségen is keresztül ment az utóbbi időben (átszabott karakterek, nevetséges gyűjtői kiadás, a vártnál alacsonyabb eladások), de a megpróbáltatásoknak még nincs vége. Felfedeztek ugyanis egy lehetőséget a játékban, miszerint ha kombináljuk a Reality Stone erejét és Pókember Web Ball nevű képességét, akkor egyszerre tehetjük magatehetetlenné ellenfelünket és sebezhetjük addig, amíg el nem halálozik. 

Egyelőre nem tudjuk, hogy mi a Capcom hivatalos álláspontja ezzel kapcsolatban (még a játékosokat is megosztja, hogy javítani kell-e vagy bent maradhat), mindenesetre sem versenyen, sem baráti körben nem tartjuk etikusnak a használatát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)