Hirdetés

Marvel vs. Capcom: Infinite - Szellemlovas feltüzeli a hangulatot

|

A feltápolt Ultron ellen minden segítségre szüksége lesz a Marvel és a Capcom karaktereinek, ezért a bűnösök első számú bírája, Szellemlovas is csatlakozik az akciódús bulihoz.

Hirdetés

Nehéz nem lelkesedni egy olyan verekedős játékért, amiben a Marvel és a Capcom univerzumának ismert harcosai kenik el egymás száját - vagy épp átmenetileg szövetséget kötnek, hogy legyalulhassanak egy még nagyobb fenyegetést. Ha Doctor Strange, Hulk, Pókember, Dante vagy éppen Frank West nem lennének elegek a boldogságunkhoz, akkor a most bejelentett, legújabb karakter garantáltan tetszeni fog. 

Hirdetés

A Capcom megerősítette ugyanis, hogy a Sátánnal cimboráló Szellemlovas is a Marvel vs. Capcom: Infinite felhozatalának részét képezi és pokolian tüzes képességeit ismerve biztosan nem fog finomkodni az ellenfelekkel. A kiadó egyúttal arra is felhívta a figyelmet, hogy a gamescomra látogatóknak lehetőségük lesz élesben is tesztelni Szellemlovas erejét, így várhatóan mi is be tudunk majd számolni róla, hogy milyen érzés irányítani. 

A Marvel vs. Capcom: Infinite megjelenése szeptember 19-én várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Nektek melyik karakter az abszolút kedvenc a Marvel részéről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)