Hirdetés

Marvel vs Capcom Infinite - sok infóval jött a sztori trailer

|

A Marvel vs Capcom Infinite megjelenési dátuma mellett nyolc játszható karakter kilétére derült fény és még egy új kedvcsináló is érkezett.

Hirdetés

Idén ismét verekedős játékban találkozik a Marvel univerzuma a Capcom különböző játékainak világával, a Marvel vs Capcom Inifinte körül viszont a tavaly év végi bejelentés óta egész nagy volt a csend. Egészen mostanáig.

Ma ugyanis egy csomó új infót kaptunk a játékról, kezdésképp a megjelenés dátumát. Aki esetleg most tavasszal nem ugrana rá az Injustice 2-re, annak őszig kell várnia a rivális képregényes univerzum alakjainak érkezésére, az Infinite egész pontosan szeptember 19-én rajtol el. De nyolc új játszható karaktert is lelepleztek a készítők, akik a Capcom oldaláról Chris Redfield (Resident Evil), Chun-Li (Street Fighter) és Strider Hiryu (Strider) lesznek, míg a Marvel világából Hulk, Hawkeye, Rocket Raccoon, Thor és Ultron szereplése is megerősítésre került.

Az utóbbi karakternek ráadásul kitüntetett szerep jut majd a játékban, ahogy az a frissen érkezett sztori trailerből is kiderül. A Marvel vs Capcom Infinite ugyanis egy látványos sztorimóddal érkezik majd, amiben Ultron és a Mega Man X főgonosza, Sigma szövetkeznek. A céljuk, hogy minden élő szervezetet megfertőzzenek egy kibernetikus vírussal, de valószínűleg a két univerzum hőseinek együttes erejével keresztbe húzzuk majd a számításaikat. De mindez az alábbi trailerben sokkal jobban néz ki, mint szavakkal leírva, úgyhogy nézzétek is meg a videót!

Mit szóltok a trailerhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)