Hirdetés

Marvel vs. Capcom Infinite tesztek - ráférne egy kis pofozgatás

|

A Marvel és a Capcom karakterei ismét találkoznak, hogy elhárítsanak egy mindenki jólétét fenyegető veszélyt. Most kiderült, jó-e nekünk ez.

Hirdetés

Nem csak a Project Cars 2, a Marvel vs. Capcom Infinite külföldi tesztjei is most jelentek meg, de míg előbbi csak péntektől, utóbbi már holnaptól kapható. 

Hirdetés

Ennek megfelelően több tesztet olvashatunk, összesen 24 külföldi oldal mondott véleményt, melynek eredményeképp az átlag jelenleg 77 pont. Többen dícsérték, hogy könnyen kitanulható, jókat és rosszat egyaránt mondtak a sztorimódról, sérelmezték a kínos beszólásokat, hiányoltak bizonyos karaktereket, illetve állításuk szerint a látvány sem az igazi. Összességében az az álláspont, hogy nem jobb, mint a sorozat korábbi részei, de nem is lett rossz. Íme a legnagyobbak pontjai:

Destructoid - 7.5/10
GameInformer - 8.25/10
GamesRadar+ - 3/5
IGN US - 7.7/10
PlayStation Lifestyle - 8.5/10
Polygon - 7.5/10

Ti hogy álltok hozzá, beszerzitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)