Hirdetés

A Marvel's Avengers bétájának két elzárt hősét is előcsalogatták PC-n

|

A PC-s játékosok nem ismernek lehetetlent, két lezárt karaktert is sikerült feloldaniuk a Marvel's Avengers bétájában.

Hirdetés

Mi is kipróbáltuk a Marvel's Avengers bétáját, erről korábban részletes előzetest olvashattatok. A bétatteszt során számos missziót kipróbálhatnak a játékosok, ezekbe viszont csak Ms. Marvelt, Fekete Özvegyet, Hulkot, vagy Vasembert irányítva vethetik bele magukat. Akadt azonban olyan tesztelő is, akinek mindez nem jelentett komolyabb akadályt. 

Hirdetés

A Marvel's Avengers bétakliensében turkálva tették elérhetővé a kipróbálható verzióban elzárt két hőst, vagyis Amerika Kapitányt és Thort - felettük csak és kizárólag a béta prológusában vehetjük át az irányítást, később erre nincs lehetőségünk. Egy TonyBingGaming nevezetű YouTubernek hála viszont most ti is megnézhetitek, milyen Amerika Kapitánnyal vagy épp Thor zúzni a bétában, illetve a két hős skillfájára is vethettek egy pillantást. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)