Hirdetés

Marvel's Avengers, Call of Duty: Modern Warfare és Fall Guys - ezzel játszunk a hétvégén

|

Amikor épp nem a hőségtől kókadozunk, akkor villámárvíz készül elmosni bennünket, szóval ahogy az egy 21. századi homo sapienshez illik, beizzítunk valamilyen kütyüt és játszunk.

Hirdetés

Édes gyötrelem a választásé, ha mindegyik szórakoztató élménnyel kecsegtet. Ez alkalommal pokoljárás (talán retró, talán modernizált), káoszba fulladó babvándorlás, szuperhősködés (Marvel és DC egyaránt), civilizációk világuralomra segítése mellett döntöttünk. De az sem megvetendő, amikor az ember pusztán a képzelőerejével kelt életre sosem létezett világokat és mesél el olyan történeteket, amelyeknek előtte még senki sem volt tanúja.

Hirdetés

HP - Mondanám, hogy nem CoD, de azért elég nagy esélyt látok arra, hogy mégis CoD. A Doom Eternal kacsintgat még felém, de olyan mérhetetlenül idegesít az ugrálós játékmenet, hogy nincs annyi Imp, aminek vére enyhítené a feszültséget bennem. Lehet, hogy retró Doom lesz ebből a végén, mert a hangulatra nagyon vevő lettem. 

Paca - Nagyon cuki, de egyben nagyon idegesítő is a Fall Guys, viszont így is rácsavarodtam, mert hiszem, hogy nem lehetetlen megszerezni a koronát. Meg hát kell az ÖSSZES jelmez, minden héten más ruhát kap a babom, másképp nincs értelme élnie. 

Csirke - Biztosan visszanézek kicsit a Marvel's Avengers bétájába, lenyomok pár meccset a Magic Arenában, de inkább próbálok végre pihenni egy kicsit, kivinni a gyerekeket a szabadba, hadd töltődjön fel az egész család. 

Szabi - Továbbra is a nyári lakban próbálom átvészelni hőséget, úgyhogy a videojátékok most egy kicsit pihenőre mennek. Viszont múlt héten belevágtam életem első D&D kampányába DM-ként, úgyhogy minden szabad percemet (amit nem a tóban töltök) valószínűleg a különböző küldetések, NPC-k és dungeonönk kidolgozása tölti majd ki, hogy a kis csapatomnak a lehető legváltozatosabb kalandokban lehessen része.

- A hétvégén biztosan beiktatom a táncrendembe a Humankind Opendev-programjának harmadik szcenárióját, de ezen kívül még nem döntöttem el, hogy a Death Stranding, a Rainbow Six Siege és az A Total War Saga: Troy közül melyik lesz a befutó. Meg egyszer időt kéne szorítanom a PC-s Master Chief Collectionbe bekerült Halo-epizódokra is. Úgyhogy ha valaki tudja, hol tudnék még egy kis játékra fordítható időt szerezni, ne habozzon írni.

Szada - A családdal/barátokkal töltött idő és a cikkírás mellett nem sok minden fog beleférni a hétvégébe, de a Marvel's Avengers bétájába mindenképpen megpróbálok belepakolni annyit, amennyit csak lehetséges. Kamala Khan már most nagy kedvenc, remélem, hogy hamarosan valamelyik Marvel-filmben is viszontláthatom majd. 

Kivi - Pörgetem tovább a Modern Warfare multiplayert, hogy minél több kihívást sikerüljön teljesítenem. A legújabb fegyverek eddig nem igazán fogtak meg, de azért mégiscsak rájuk fogom aggatni a Damascus festést, ha már eredetileg annyit küzdöttem érte.

Chava - Könnyű győzelemre, stresszmentes kikapcsolódásra és rövid, ám intenzív élményre vágyom pillanatnyilag, amit vélhetően megkapok az Injustice 2 kampányától. Annak idején kihagytam, és most bánom is egy kicsit, hogy ilyen sokáig vártam vele, mert kimondottan tetszik, hogy milyen ügyesen támaszkodik az első részben történtekre.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)