Hirdetés

Marvel's Avengers - kiszivárgott egy gameplay felvétel Thorral

|

A Square Enix megmutatta a San Diego Comic-Con résztvevőinek a Marvel's Avengers játékmenetét, amely online ugyan nem került fel, viszont valaki lekamerázta Thort akció közben.

Hirdetés

Az már korábban kiderült, hogy a Marvel's Avengers gameplay bemutatóját csak a Comic-Con látogatói láthatják, de a gamescom után újabb felvételeket nézhetünk majd meg, azonban egy résztvevő úgy érezte, hogy nekünk is látnunk kell az egyik Bosszúállót harc közben. Ha máshogy nem, kamerával rögzítve az élményt.

Hirdetés

Az alábbi videóban a mennydörgés istenét, Thort láthatjuk bevetés közben, amint a villámok- és a Mjölnir segítségével sorra intézi el ellenfeleit. Bár a felvétel mindösszesen 40 másodpercig tart és nem a legjobb minőségben mutatja be a karakter erejét, legalább szemügyre vehetjük a Marvel's Avengers játékmenetét. Addig nézzétek, amíg nem törlik: 

A Marvel's Avengers 2020. május 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)