Hirdetés

Marvel's Avengers - egy karakterből csak egy lehet egy csapatban

|

Bármennyire is szeretné majd mindenki ugyanazt a karaktert választani, nem nyomulhat együtt négy Vasember.

Hirdetés

Türelmetlenül várták a rajongók a Marvel's Avengers bemutatóját, azonban az első trailer meglehetősen megosztó lett. Sokan kritizálták a karakterek kinézetét, és attól sem volt éppen boldog a rajongótábor, hogy csak öt hőst mutattak be (Sólyomszem hiányát azóta is visszhangozza az internet). Persze a játék csak jövő májusban jön, és azt már most kijelentették, hogy több karakter csatlakozik majd a megjelenés után, úgyhogy nincs minden veszve.

Hirdetés

Az Eurogamernek adott interjújában tisztázta a vezető dizájner, Philippe Therian, hogy bár négyen játszhatunk majd együtt, arra nem lesz lehetőség, hogy mind a négyen Hulkként zúzzunk. Egy szuperhőst csak egyetlen felhasználó választhat az adott partyban. Therian szerint különböző karakterekként fogunk játszani, amíg online vagyunk, de a Bosszúállók mindegyik tagja egyedi képességekkel és készségekkel rendelkezik, így pedig egy valóban változatos csapat áll majd össze minden alkalommal - máskülönben nem lennének a Bosszúállók. 

A fejlesztő elmondta, igyekeztek kitalálni, miként lehet a különböző képességű és erősségű karakterek  mindegyike jó valamiben, de mivel egy játékról beszélünk, ezért valahogyan ki is kellett egyenlíteniük az erőviszonyokat. Vagyis - a dizájner szavaival élve - Fekete Özvegy is legalább annyira hatékonyan tud majd seggeket szétrúgni, mint Thor. 

A készítők azt is megerősítették, hogy az egész történetet végig lehet játszani szólóban is, de akár egyből bele is ugorhatunk a sűrűjébe a haverokkal, kihagyva a bevezető sztorit. A Marvel's Avengers 2020. május 15-én jelenik meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)