Hirdetés

Marvel's Avengers és Grounded - ezzel játszunk a hétvégén

|

Épp ugyanolyan módszerekkel védekezünk a hőséggel szemben, mint legutóbb.

Hirdetés

Hűvös habok, enyhet adó árnyék és behűtött itóka állnak szemben ókori és középkori kalandokkal, sokkoló háborús élményekkel, tábortűz mellett mesélt rémtörténetekkel, valamint az érzéssel, hogy lehetünk hangyánál is parányibb hősök, vagy akár szuperképességekkel megáldott igazságosztók. Ki ezt választotta, ki meg amazt.

Hirdetés

mazur - Már nem tudom, mi vitt rá, hogy elindítsam a The Touryst-ot (talán az óriási családi Minecraft Dungeon-özések után hiányzott pixelrecés 3D grafika) de megtettem, és meglepően jól szórakoztam vele. Ezen felbuzdulva a hétvégén áttúrom a rengeteg indie cuccot, ami felgyűlt nálam, további gyöngyszemek után kutatva.

HP - Egy kis pihenés vízparton, maximum tabletes játékok, azokból is lehető legprimitívebb fajta, semmi megerőltető - ezt írtam fel magamnak receptre. Azért még indulás előtt egy kicsit még belekóstoltam az új Modern Warfare szezonba, nem tűnik rossznak.

Paca - Hamarosan kikerül a Game Passból a Kingdom Come: Deliverance, amit még sok-sok hónappal ezelőtt letöltöttem, hogy kipróbáljam, aztán persze el se indítottam. Ezt az elmaradást igyekszem pótolni, illetve haverokkal folytatjuk a Groundedet, ha nem esznek meg a tetvek. 

Csirke - Vadul pörgetem a Marvel's Avengers bétáját, ami köhög, prüszköl, de azért mégis jó móka kedvenc hőseinkkel püfölni a gaz ellent. Bőven van még mit csiszolni rajta, erre pedig nincs is olyan sok idejük a fejlesztőknek, hiszen szeptember 4-én már itt a megjelenés.

Szabi - Mivel ez a hőség csak vízparton elviselhető, ezért a Velencei-tó partjára helyeztem át előretolt helyőrségemet. Szabad óráimat inkább vízben heverészéssel, fagyizással, olvasással, lángosozással és fröccsözéssel töltöm. Na azért elhoztam magammal a PS-t is, tehát ha nagyon rám törne a gaming-láz, akkor egy kis ikontakarítgatás az AC Origins térképén bizonyára enyhíti az elvonási tüneteimet.

Kivi - Kihasználom a PlayStation Plus adta lehetőségeket, és kicsit nosztalgiázok a Modern Warfare 2 Remastered kampánnyal, illetve kipróbálom végre a Fall Guyst. Utóbbit egyelőre csak streameken láttam, viszont jó mókának tűnik.

Chava - Megint közbejött valami, így továbbra is biztonságban érezhetik magukat tőlem a halak, emiatt más elfoglaltság után néztem. Egy ideje már szemezgetek a The Dark Pictures Anthology első felvonásával, de még sosem jutottam tovább annál, mint hogy felvéssem igencsak terebélyes kívánságlistámra. Most viszont, hogy bekerült a Game Pass kínálatába, hirtelen nem is tudnék jobb programot elképzelni egy kis borzongásnál (kivéve a pecázást). Remélem, a Man of Medan megadja, amire vágyom (leszámítva a jó fogást).

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)