Hirdetés

Marvel's Avengers és Tony Hawk's Pro Skater 1+2 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Előtúrjuk a padlásról a régi farsangi jelmezeket, és leszedjük a szomszéd macskáját a fáról, akár meg kell menteni, akár nem.

Hirdetés

Többen is szuperhősnek álltunk a napokban, de az sem unatkozik, akinek épp nincs kedve kívül hordani az alsónadrágját, hanem inkább a posztapokaliptikus Coloradóban kalandozik, esetleg pokolfajzatokat hány kardélre. De az sem megvetendő, ha deszkára pattan, mintha ismét tini volna, vagy a legnagyobb ászok társaságában szerzi a hárompontosokat.

Hirdetés

HP - Annyira imádtam a Marvel's Avengers első óráját, hogy még nagyobb csalódás lett a többi utána. Viszonylag hamar felejtős lett, a Wasteland 3-hoz most nincs agyam, mi marad? Persze, hogy a CoD! Nem magyarázkodom, mert minek.

Paca - Mondanám, hogy az év egyik legjobban várt játéka, a Marvel's Avengers, de sajnos megjelent a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 is, és erről most nem fogok leszakadni egy jó darabig. Bocs, megmentésre váró világ, majd tolok egy Impossible-t a romjaid felett.

Szada - Bár most a pihenésé lesz a főszerep, azért a gondolataim néha vissza-vissza tévednek a Marvel's Avengershez, amelynek kampánya folyamatosan hívogat, de még várnia kell a világnak a megmentésre (és Kamalának a szimpátiámra, merthogy őt kedvelem a leginkább), egyelőre az idegeimet próbálom megmenteni. Lehet, hogy én is Bosszúálló vagyok titokban?

Szabi - Valószínűleg csak egy kis Diablo III fér bele a hétvégén, hogy a pokol szerzetei ne érezzék biztonságban magukat, illetve az sem kizárt, hogy folytatom a Metal Gear Solid V-öt, de egyelőre még gyűjtögetem az erőt, hogy egy komolyabb energiabefektetést igénylő játékba belekezdjek.

Gucs - Nem tudom még, hogy mi lesz terítéken a hétvégén, de jó eséllyel visszatérek egy kicsit a Fall Guyshoz, mivel jó volna bezsebelni még pár győzelmet, és bőven van még jó néhány olyan játékbeli cucc is, amit meg kellene szereznem.

Kivi - Az NBA 2K21-et fogom pörgetni egész hétvégén, bőven akad a játékban tennivaló. Az eddigiek alapján meglepő módon jócskán különbözik a játékmenet a 2K20-tól, úgyhogy izgalmas lesz begyakorolni az új mozdulatsorokat.

Hunter - Előre nem látható okokból több időt fogok Pesten tölteni, mint szerettem volna, így az egyetlen vállalható játékom a Teamfight Tactics maradt. Egyébként is vissza van még pár szint a Galaxy Passból, úgyhogy azokat legalább ledarálom.

Csirke - Minden hibája ellenére nem bírom letenni a Marvel's Avengerst (a teszt is érkezik hamarosan), ami egyszer még egy nagyon jó játék is lehet, de ettől jelenleg eléggé távol áll. Mindenesetre csak lemegyek akkor is sokadszorra újra lenyomni az unalomig ismert pályákat, szóval valamit azért csak tud.

Chava - Jó katonaként sorra teljesítem Colorado egyeduralkodójának utasításait, de közben már azt forgatom a fejemben, hogy nem tennék-e azzal szívességet a helybélieknek, ha felborítanám a status quót. Igyekszem minden rászorulónak segíteni, ám mivel nem tudok egyszerre több helyen is jelen lenni, a Wasteland 3 nem egyszer eléri, hogy miután választottam két rossz közül, még nyomorultul is érezzem magam. Ellentmondásnak tűnhet, de ezért (is) imádom.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)