Hirdetés

Marvel's Avengers - ilyen lesz a gyűjtői kiadásba kerülő szobor

|

Elég jó indokot ad a Square Enix arra, hogy a spéci változatot válasszuk az alap helyett.

Hirdetés

A napokban zajló San Diego Comic-Con közönségének megmutatták a Marvel's Avengers játékmenetét, de sajnos nekünk még várnunk kell arra, hogy normálisan megcsodálhassuk az élményt. A beszámolók alapján nagyjából az ment le, ami az E3 során is, úgyhogy várunk tovább türelemmel, és inkább arra koncentrálunk, ami az újdonság erejével hat.

Hirdetés

A panelbeszélgetésen megvillantották a szobrot, amit a Gentle Giant segítségével készítenek el, és a gyűjtői kiadás része lesz. Az A-Dayen végbement tragikus támadás következtében elhunyt Amerika kapitányt örökíti meg, amint hősiesen pózol teljes menetfelszerelésben, kezében ikonikus pajzsával. Akinek nem tetszik a játékbeli karakter dizájnja, az ezt a szobrot sem fogja kedvelni, de alapvetően elég jónak tűnik.

Persze a május 15-ére várható megjelenésig még változhat egy kicsit. Nem tudjuk, hogy mi mást pakolnak még mellé, de reméljük, nem spórolnak majd az extrákkal. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)