Hirdetés

Marvel's Avengers - a legújabb játékmenet videó Iron Manre koncentrál

|

Egy meglehetősen rövidke anyagot kaptunk, de belefért néhány páncél bemutatója, és egy kis bunyó is.

Hirdetés

Ugyan még messze van a jövő májusi megjelenés, a Marvel's Avengers csapata szépen lassan kezdi felpörgetni az eseményeket a játék körül. Tegnap a Marvel bejelentette a sztorit felvezető képregény sorozatot, ma pedig kaptunk egy rövidke gameplay videót is, hogy könnyebb legyen a péntek. Sajnos tényleg nagyon rövidke a cucc.

Hirdetés

Az alig több mint félperces anyag főszereplője Tony Stark, aki a Crystal Dynamics játékára is egy daliás páncélfelhozatallal készül. Egy pár az új videóba is belefért ezek közül, és egy-két pofon is elcsattan az amúgy szemtelenül rövidke anyagban. Egyet pislogsz és már le is maradtál az akcióról.

Tegnap egyébként Hulkról, illetve az zöld óriás egyik alternatív gúnyájáról, a Joe Fixit öltözékről is kaptunk egy-egy nyúlfarknyi videót.

A Marvel's Avengers megjelenése 2020. május 15-én várható PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)