Hirdetés

A Marvel's Avengers fejlesztői sejtették, hogy nem mindenki lesz elégedett a hősök kinézetével

|

A Crystal Dynamics tisztában volt azzal, hogy a rajongók egy része nem fog örülni a változtatásoknak.

Hirdetés

Amikor az idei E3-on végre hivatalosan is bemutatkoztak a Marvel's Avengers szuperhősei, sokan nem igazán voltak elégedettek az új karakterdizájnokkal, és leginkább azt kifogásolták, hogy nem úgy néznek ki a bosszúállók, mint az MCU filmjeiben. A fejlesztőket nem is érte meglepetésként a kisebb felháborodás, de határozott elképzelésük volt a játék világát illetően.

Hirdetés

A játék kreatív vezetője, Shaun Escayg a GamesRadarnak árulta el: a fejlesztőcsapat számított arra, hogy néhányan kiakadnak majd a bosszúállók új megjelenésén. Ám véleménye szerint az emberek gyorsan felejtenek, ugyanis évekkel ezelőtt az MCU színészei sem tetszettek mindenkinek, szóval tisztában voltak azzal, hogy most sem lesz döccenőmentes a hősök bemutatása.

Egyébként valamelyest érthető is, hogy nem akarták lemásolni a filmeket, hiszen a játéknak igazából semmi köze a Marvel filmes univerzumához, így pedig teljesen a stúdióra van bízva, milyen fizimiskát varázsol a hősöknek. Nyilván néhány alapvető karakterjegyet így is megtartottak a fejlesztők, de azért hallgattak a rajongókra is, és alakítgattak a szereplőkön. 

Aztán könnyen lehet, hogy ha bejön a játék mindenkinek, ez lesz az új sztenderd, szóval várjuk meg a megjelenést, és majd kiderül, mennyire tudjuk az új Bosszúállók imázsban megtalálni az örömöt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)