Hirdetés

Marvel's Avengers - valószínűleg csak jövőre fog megjelenni

|

A Square Enix nem igazán szeretne ujjat húzni a vetélytársakkal, így jó eséllyel idén már nem kapjuk meg a szuperhősös kalandot.

Hirdetés

Nagyon keveset tudni eddig a Marvel's Avengersről, de mivel Marvel-hősök köré épül a játék, így érthető, hogy rengetegen várják már világszerte. Az idei E3-on be is fog mutatkozni, de a megjelenés jó eséllyel még odébb van egy kicsit.

Hirdetés

A Square Enix új pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a kiadó szeptemberig nem igazán számol komolyabb bevétellel, ami nagyjából azt jelenti, hogy csak októbertől van esély az egyik nagyobb játékuk megjelenésére. Ez nagy valószínűséggel a Final Fantasy VII Remake lehet, vagy legalábbis annak az első fele.

A vállalat pénzügyi fejese, Kazuharu Watanabe hozzátette, hogy a fejlesztési folyamatokat és a vetélytársak játékainak megjelenési dátumait figyelembe véve döntöttek úgy, hogy a nagyobb játékaik a 2020-as pénzügyi év harmadik negyedének közepe után érkezhetnek, tehát valószínűleg a Marvel's Avengers is legkorábban csak jövőre kerül a boltok polcaira.

Szerintetek mikor fognak megjelenni a Square Enix új alkotásai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)